Tristen

Tristen on myös vielä hiukan arvoitus (aikaisemmin nimellä Timontjeff). Eerien veljenä Tristenillä on vähintään erittäin tärkeä sivu-osa. Itse tykkään hahmosta, renttu muusikko :D

- Pitkät ruskeat, hiukan kihartuvat hiukset
- 20v
- Trubaduuri
- Hevarin ja trubaduurin sekoitus
- Tatuointeja

------

Tristen nousi sängyltään hieroen sumuisen kipeää päätänsä ja vaappui sitten katsomaan ikkunasta ulos. Pitkät ruskeat hiukset olivat sekaisin yön jäljiltä ja hoikassa ylävartalossa näkyi tatuointien päälle ja seassa punaisia, pitkiä naarmuja. Sota-arviksi niitä ei voinut sanoa, mutta oma haaste noidenkin saamiseksi oli olemassa.

------

Kirkkaan pullon korkki narskahti auki. Ehkä parilla huikalla saisi tähän tilanteeseen paremman selvyyden. Asiat voisivat kirkastua. Tristan kohotti pullon suulleen. Väritön neste poltti kurkussa ja riipaisi vatsassa ennen kuin sen hurmaavan selkeyttävä tunne levisi pitkin kehoa. Vielä vähän. Ehkä kolmannen kerran kolmannelle jalalle. Kyllä tämä tästä. 
Tyhjä pullo kierähti lattialle. Tristan istui alastomana sängyn vieressä ja lauloi sammaltaen omaa hitti biisiään:

-----

Mikä on Tristenin motiivi, mitä hän ajatustasolla haluaa?

Olla hyväksytty, arvostettu ja naisten mielestä haluttu

Mihin Tristen pyrkii, mikä on hänen konkreettinen tavoite?

Olla kauniiden naisten mielestä haluttu. Tristen haluaa menestyä muusikkona, hän janoaa arvostusta. Hän myös pohjimmiltaan haluaa oppia musiikin kaikki salat. Naiset ja maine ovat todella mukavia plussia. Mutta alkoholi on vaarana, hän on melko perso viinalle.

Mikä saa Tristenin tavoittelemaan haluamaansa?

Hän oli nuorena kiusattu, hoikka ja hento.. Aikuistenkin mielestä outolintu, sopimaton olemaan. Nyt hän haluaa näyttää mihin hän pystyy.

Mitä Tristen oppii tapahtumista, miten hän muuttuu?

Tristenin matka kohti puhdasta musiikin ymmärtämistä on pitkä ja kivinen. Yleensä hän ei opi mitään, kokki narahtaa auki ja naiset ovat taas kauniita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti