maanantai 11. huhtikuuta 2016

Luonnostelua :)

Ideat poukkoili sinne tänne, jotain sieltä kuitenkin tuli esiin

Tänään ja eilen iski taas into piirrustella ja luonnostella. Eli välttelin siis itse kirjoittamista :D Mutta eipä se mitään. Ai että mulla oli mukavaa, en muistanutkaan miten elävöittävää piirrustelu voi olla..


Kokeilin ja testailin erilaisten kynien käyttöä ja sain kuin sainkin löydettyä Turmiolle sellaisen fontin johon olen itse tyytyväinen. Fontista en ole vielä tehnyt aakkosia, mutta tuolla mennään. Siis toi missä lukee Tohtori Turmio.

-----------------


Sitten tuli idea tehdä Karmolan historiasta itselle suurpiirteinen aikajana merkittävimmistä tapahtumista. Ehkä mä saan itselleni asiat paremmin muistiin ja selkeämmin jäsenneltyä kun ne on visuaalisesti jossain esillä. Tähän piti sitten vielä askarrella vähän koristeita mukaan:

-----------------


Sellanen, eli paperi on liimattu ohuelle pahville ja siihen on sitten ommeltu hoikat suikaleet nahkaa koristeiksi. Silti ihan kuin tuosta vielä jotain puuttuisi. Näyttää vähän alastomalta. Ehkä jotain lisää infoa aikajanalle tai kenties jotain kuvaa. Mutta nyt toi saa jäädä hautumaan. 

Ei paskempi viikonloppu Turmion osalta. Sain mie jonkun verran editoitua ensimmäistä novellia. Ei pitäs kauheen kauan mennä kun se olisi valmis!!! Jei!!!


2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja piirustuksia ja aikajana on tosi luovasti keksitty, hieno :)

    VastaaPoista
  2. Kiitän kiitän, mukavaa puuhaa :)

    VastaaPoista